Wateroverlast deel II

Gepubliceerd op 23 juli 2021 om 13:42

Lading n° 1

Zoals we beloofd hadden vertrokken we gisteren kort na de middag richting getroffen gebieden met de massaal binnengebrachte donaties!

Ons plan: we vullen onze trailer en we brengen ze richting onze contact personen.

PLAN MISLUKT

Het werden de trailer, een camionette, een kleine veewagen en een volledige personenwagen! allemaal voeding, manden, kussen, speeltjes, tuigjes, riemen, snoepjes, benchen,....

We konden 3/4de van de vracht afzetten bij Roll'N Dogs in #theux . Deze lieve mensen verdelen de goederen verder aan dorpsgenoten en aan verdere dorpen die getroffen zijn! Hier zijn we zeker dat alles op de juiste plaatsen terecht komt!

Het andere deel van de lading konden we via een contact persoon van hun brengen naar het inzamelpunt van #esneux. Daar hadden ze zeer weinig voor dieren en konden we hen gelukkig maken met een hele hoop voer en toebehoren!

We hielden nog enkele zakjes eten achter de hand en maar goed! We reden in het naar huis rijden nog door #Tilff en daar konden we enkele bewoners blij maken met wat eten voor hun huisdieren!

Het was een vermoeiende en hartbrekende tocht met alle vernielingen, mensen die langs de straat zitten met letterlijk en figuurlijk de handen in het haar.. Zoals velen het omschrijven.. Oorlogsgebied!

We willen dus nogmaals iedereen bedanken voor de donaties! En ook de sponsors DHZ Discount Schulen , 4catsanddogs.be, Dierenasiel Tienen voor de hele grote vracht voeding en natuurlijk ook Frituur Veemarkt Sint-Truiden zij bleven speciaal 45min langer open zodat we nog een stevige maaltijd konden eten toen we terug aankwamen in Sint-truiden!

Voor iedereen die nog wil doneren.. DAT KAN! Wij gaan zeker nog een rit doen! Maar we willen specifieke goederen kunnen leveren waar echt nood aan is. We kregen bijvoorbeeld deze al op ons lijstje:

- Kattebakken!!- Kattenbakvulling!!- Voer voor konijn, knaagdier, volière vogels- Voer voor hond en kat- Voer voor paarden

We willen ook nog onze vrijwilligers extra bedanken die gisteren meegereden zijn om de helpen alles ter plaatse te krijgen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.