Contact


Adresgegevens:

Animal Rescue Service VZW
Trudobron 54
3800 Sint-Truiden

België

Rek nr.: BE17 0018 7087 9921

 

Uw mening telt!

 

Uw mening is zeer belangrijk voor onze toekomstige werking. Laat dus alle positieve punten maar ook zeker de werkpunten achter op deze pagina. Zo weten wij ook wat we in onze startende VZW kunnen verbeteren.

 

 

Rating: 4.2285714285714 sterren
35 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Hilde
15 dagen geleden

Gisteren bracht ik een gewonde kauw binnen bij animal rescue in Sint Truiden. Het was hartverwarmend om te zien hoe liefdevol de vogel ontvangen werd. Deze dame ( waarvan ik de naam vergat te vragen) heeft duidelijk een heel groot hart voor dieren. Ik ben er zeker van dat er alles aan zal gedaan worden om het diertje te redden.
Proficiat en veel succes met jullie mooie, zeer nodige organisatie!!

Scott Gould
6 maanden geleden

By way of introduction, I am Scott Gould with Consumer Products International, a leader in sales, marketing, and distribution, connecting product manufacturers with major retailers within the United States.

Discover how we can help you expand your reach and bring your products to American consumers.

For more information on distribution please visit: http://go.consumerproductsintl.com/cpi-2019/

Let's explore the possibilities of collaboration. Contact us at 1-561-544-0719

Zoë Frijters
7 maanden geleden

Voor zo te werken met wilde of exotische dieren moeten ze daar dan ook geen studie voor gevolgd hebben ? Voor op correcte manieren met dieren om te gaan ?

Animal Rescue Service
7 maanden geleden

Onze voorzitter heeft zijn ervaring opgedaan in het Natuurhulpcentrum in Oudsbergen gedurende 9 á 10 jaar. Hij deelt deze nu met de vrijwilligers om ze op te leiden.

Claudia
7 maanden geleden

Bedankt voor de vriendelijke en snelle interventie voor het redden van de volwassen mannelijk havik uit mijn kippenhok
Claudia

Katrien
8 maanden geleden

Bedankt voor jullie fantastische service! Ik ben zo blij dat het hertje zijn weg heeft terug gevonden naar het bos en jullie opnieuw zo snel zijn tussen gekomen! Dank dank dank!!

Theresia BROUCKMANS-EBEN
9 maanden geleden

Supervriendelijk ontvangen bij het afgeven van het egeltje vanavond 30 augustus 2023.
Bedankt voor alles wat jullie voor de dieren doen.
Net een kleine donatie overgeschreven

peter
10 maanden geleden

Na verschillende telefoontjes voor gewonde egel aan de poten , eerst gingen ze hem s'avonds nog komen halen , na opnieuw een telefoontje werd er doodleuk geantwoord , het zal voor morgen tegen de middag zijn . Voor een dier dat zo gewond is , sorry maar in mijn ogen , geen hart voor dieren : KLOTEorganisatie !

Animal Rescue Service vzw
10 maanden geleden

Beste Peter,

het zou ook leuk zijn voor de mensen die dit lezen dat weten waarom we niet konden komen.. Loslopende dieren op de openbare weg zijn natuurlijk wel prioriteit kwestie openbare veiligheid..
Daarbij, als grote dierenvriend die u bent, was het gelukt met hem terug in de weide te gooien?

Mvg het ARS team

Marcel
een jaar geleden

Gevraagd voor loslopende dieren te komen vangen. Jullie komen kijken Maar doen verder niets. De dieren lopen hier nog altijd rond en zorgen voor schade. Dus zo goed gaan jullie niet te werk.

Amber Wouters
een jaar geleden

Jullie opgeroepen voor een jong gewond everzwijn dat op de dool was bij mijn paarden. Het was al na 22u en niet in de buurt maar jullie handelden snel. Dankjewel hiervoor!

Karen
2 jaar geleden

Vleermuisje gevonden in de klauwen van onze kat. Weekend, na 17u maar toch bereikbaar. Zelfs voor een diertje dat het waarschijnlijk niet zou halen stonden ze er zonder probleem, terwijl het ook niet bij de deur was voor hen. Ik heb zelf geen vervoersmiddel dus heel nodig dat mensen zoals zij bestaan! Bedankt voor de toewijding!