Lieve dierenvrienden,

 

zoals de meeste onder jullie weten kan een vzw enkel goed draaien door een groot aantal vrijwilligers. Aangezien het bij ons drukker en drukker aan het worden is zijn ook wij opzoek naar mensen die graag vrijwilliger willen worden om ons doel te steunen. Daarom hebben we een kleine vragenlijst gemaakt die hier te downloaden is en gewoon per mail naar ons terug gestuurd kan worden. Zo weten wij al een klein beetje meer over jullie en kunnen we een selectie gaan maken van de potentiële vrijwilligers. 

Wat zullen de taken zijn?

Vooral het ophalen van gekwetste dieren en naar ons brengen of eventueel ook naar een opvangcentrum indien nodig. 

Helpen bij acties waar meer volk bij nodig is zoals bijvoorbeeld vangen van dieren in een tuin,...

Meehelpen op evenementen.

 

Wij verwachten niet dat iedereen dag en nacht klaarstaat natuurlijk! Maar hoe meer hoe beter! Iedereen vanaf 18 jaar is welkom! De leeftijdgrens is opgesteld om willen van verzekeringskwestie en natuurlijk bezit van een rijbewijs. 

 

Indien interesse kan u onderstaand document invullen en doormailen naar info@animalrescueservice.be of u kan op de 'klik hier' meteen uw online kandidatuur ingeven! Wij zullen na het bekijken van uw mail contact met u opnemen. Het kan eventjes duren voordat u iets van ons hoort door de drukte.

 

Vragenlijst vrijwilligers
Word – 14,1 KB 3561 downloads