Uw mening telt!

Uw mening is zeer belangrijk voor onze toekomstige werking. Laat dus alle positieve punten maar ook zeker de werkpunten achter op deze pagina. Zo weten wij ook wat we in onze startende VZW kunnen verbeteren.

Rating: 4.4285714285714 sterren
28 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Amber Wouters
5 maanden geleden

Jullie opgeroepen voor een jong gewond everzwijn dat op de dool was bij mijn paarden. Het was al na 22u en niet in de buurt maar jullie handelden snel. Dankjewel hiervoor!

Karen
7 maanden geleden

Vleermuisje gevonden in de klauwen van onze kat. Weekend, na 17u maar toch bereikbaar. Zelfs voor een diertje dat het waarschijnlijk niet zou halen stonden ze er zonder probleem, terwijl het ook niet bij de deur was voor hen. Ik heb zelf geen vervoersmiddel dus heel nodig dat mensen zoals zij bestaan! Bedankt voor de toewijding!

Moira en Esther Vesentini
9 maanden geleden

Toen wij de wanhoop nabij waren, konden we op jullie rekenen om onze kat te redden die zich in een spouwmuur had gewrongen (1,5 meter diep en 10 meter ver). En dat op de warmste dag sinds het begin van de metingen... bedankt!

Dewil Gerda
10 maanden geleden

Een dikke merci voor de vrijwilliger van Animal Rescue die deze morgen dat oude magere katje komen halen is aan het station te Tienen. Het ging er een beetje woest aan toe om haar in de kooi te krijgen maar het is dan toch gelukt! Ik hoop alleen dat ik nog nieuws krijg over haar toestand want ik zit er toch mee in dat ze het misschien niet zal overleven.

Pascale
10 maanden geleden

Wat een snelle service met zo’n GROOT hart voor dieren!
Een dikke pluim voor alle vrijwilligers. Deze organisatie verdient alle steun!
Oproep voor een gewonde ree te Winksele, in een mum van tijd was men ter plaatse.

Jory Oversteyns en Tijl
een jaar geleden

Hartelijk dank om vandaag zo snel het aangereden hertenkalfje te komen halen om te verzorgen. Wij begrijpen ook niet waarom sommige mensen een gewond jong diertje achterlaten. Gelukkig zijn jullie er. Dankjewel hiervoor. Hopelijk herstelt het diertje snel.

Brenda Niessen
een jaar geleden

Bedankt om de gedumpte haan te komen ophalen! Wij konden hem zelf niet vangen, maar jullie deden dit zeer snel en diervriendelijk en nu kan hij tenminste naar een leuke thuis.

Silke Odeurs
een jaar geleden

Super service! Binnen het kwartier al stond ARS klaar om ons duifje te komen helpen! 😍 prachtig

Heidi Schaeken
2 jaar geleden

Bedankt om zo snel de varkentjes op te halen, top organisatie

Filip
2 jaar geleden

Dankzij jullie is ons varkentje veilig thuis geraakt, we zijn jullie eeuwig dankbaar!