Uw mening telt!

Uw mening is zeer belangrijk voor onze toekomstige werking. Laat dus alle positieve punten maar ook zeker de werkpunten achter op deze pagina. Zo weten wij ook wat we in onze startende VZW kunnen verbeteren.

Rating: 4.5555555555556 sterren
27 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Moira en Esther Vesentini
14 dagen geleden

Toen wij de wanhoop nabij waren, konden we op jullie rekenen om onze kat te redden die zich in een spouwmuur had gewrongen (1,5 meter diep en 10 meter ver). En dat op de warmste dag sinds het begin van de metingen... bedankt!

Dewil Gerda
2 maanden geleden

Een dikke merci voor de vrijwilliger van Animal Rescue die deze morgen dat oude magere katje komen halen is aan het station te Tienen. Het ging er een beetje woest aan toe om haar in de kooi te krijgen maar het is dan toch gelukt! Ik hoop alleen dat ik nog nieuws krijg over haar toestand want ik zit er toch mee in dat ze het misschien niet zal overleven.

Pascale
2 maanden geleden

Wat een snelle service met zo’n GROOT hart voor dieren!
Een dikke pluim voor alle vrijwilligers. Deze organisatie verdient alle steun!
Oproep voor een gewonde ree te Winksele, in een mum van tijd was men ter plaatse.

Jory Oversteyns en Tijl
5 maanden geleden

Hartelijk dank om vandaag zo snel het aangereden hertenkalfje te komen halen om te verzorgen. Wij begrijpen ook niet waarom sommige mensen een gewond jong diertje achterlaten. Gelukkig zijn jullie er. Dankjewel hiervoor. Hopelijk herstelt het diertje snel.

Brenda Niessen
7 maanden geleden

Bedankt om de gedumpte haan te komen ophalen! Wij konden hem zelf niet vangen, maar jullie deden dit zeer snel en diervriendelijk en nu kan hij tenminste naar een leuke thuis.

Silke Odeurs
9 maanden geleden

Super service! Binnen het kwartier al stond ARS klaar om ons duifje te komen helpen! 😍 prachtig

Heidi Schaeken
een jaar geleden

Bedankt om zo snel de varkentjes op te halen, top organisatie

Filip
een jaar geleden

Dankzij jullie is ons varkentje veilig thuis geraakt, we zijn jullie eeuwig dankbaar!

Sabine E.
een jaar geleden

Gebeld voor een mama-eend die met haar kuikentjes links op de autostrade liep. Jullie namen de oproep direct serieus en hebben samen met de politie de weg even afgesloten om de diertjes te redden. Chapeau voor jullie mooie en harde werk... 🎩 Een hele dikke merci!!! Dankzij jullie leven deze diertjes nog... ❤️

Kristel thijs
een jaar geleden

Hartelijk bedankt voor de super snelle ophaling van de schildpad die gevonden was in Kuringen !
Mvg Kristel